Toggle Menu

Olta Boka

Free download Olta Boka mp3 for free

Olta Boka  -  Ani mori nuse

Olta Boka - Ani mori nuse

Source: youtube

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng (Albania) Live 2008 Eurovision Song Contest

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng (Albania) Live 2008 Eurovision Song Contest

Source: youtube

OLTA BOKA & CILI BAND- Rrak Tak, 100 VJET MUZIKE

OLTA BOKA & CILI BAND- Rrak Tak, 100 VJET MUZIKE

Source: youtube

OLTA BOKA - ANNA

OLTA BOKA - ANNA

Source: youtube

Olta Boka Ft Erik Lloshi - Ti me ke mua, 19 Mars 2014 - Top Fest 11

Olta Boka Ft Erik Lloshi - Ti me ke mua, 19 Mars 2014 - Top Fest 11

Source: youtube

Olta Boka & Ardian Trebicka - Baila Morena

Olta Boka & Ardian Trebicka - Baila Morena

Source: youtube

OLTA BOKA - Anna

OLTA BOKA - Anna

Source: youtube

Olta Boka

Olta Boka

Source: youtube

OLTA BOKA - E FUNDIT TANGO ( KENGA MAGJIKE 2013 )

OLTA BOKA - E FUNDIT TANGO ( KENGA MAGJIKE 2013 )

Source: youtube

Olta Boka - Hoy

Olta Boka - Hoy

Source: youtube

olta boka sduhet te dua

olta boka sduhet te dua

Source: youtube

OLTA BOKA & JONIDA MALIQI - Muzike kur degjoj & Thuaja rini, 100 VJET MUZIKE

OLTA BOKA & JONIDA MALIQI - Muzike kur degjoj & Thuaja rini, 100 VJET MUZIKE

Source: youtube

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng - ALBANIA - Grand Final - Eurovision Song Contest 2008

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng - ALBANIA - Grand Final - Eurovision Song Contest 2008

Source: youtube

OLTA BOKA -  MBETE NJE BRENGE ( KENGA MAGJIKE 2010 )

OLTA BOKA - MBETE NJE BRENGE ( KENGA MAGJIKE 2010 )

Source: youtube

OLTA BOKA - E FUNDIT TANGO  Kenga Magjike 2013 ( Netet Finale - Pallati Koncerteve )

OLTA BOKA - E FUNDIT TANGO Kenga Magjike 2013 ( Netet Finale - Pallati Koncerteve )

Source: youtube

ELI FARA & OLTA BOKA - Një serenatë për ty, 100 VJET MUZIKE

ELI FARA & OLTA BOKA - Një serenatë për ty, 100 VJET MUZIKE

Source: youtube

Euro Beat (05.05.2017) - Olta Boka

Euro Beat (05.05.2017) - Olta Boka

Source: youtube

Olta Boka - Zemren e lame peng ESC 2008 - FINAL

Olta Boka - Zemren e lame peng ESC 2008 - FINAL

Source: youtube

Kush vjen per dreke? - Olta Boka dhe Aldo Liçaj! (19 tetor 2017)

Kush vjen per dreke? - Olta Boka dhe Aldo Liçaj! (19 tetor 2017)

Source: youtube

FRESH AIR - OLTA BOKA - JETA MES PUNËS NË ZYRË DHE MUZIKË 29.05.2017

FRESH AIR - OLTA BOKA - JETA MES PUNËS NË ZYRË DHE MUZIKË 29.05.2017

Source: youtube